Personal: Ik ben moe!

Oh wat mis ik het bloggen erg! Al sinds mijn laatste bericht in november denk ik elke dag wel aan het bloggen, en dat ik het zo graag weer wil oppakken. Langzaamaan groeit het verlangen artikeltjes te tikken steeds meer, en ik denk dat ik toch maar eens ga proberen of ik niet kan leren langer over het schrijven van een artikel te doen – normaal kan ik er niet tegen als het niet in 1 keer af is ;)

Nog steeds ben ik erg snel moe, eigenlijk ben ik zelfs altijd moe. Daarbij een drukke opleiding, dat slurpt energie!

Anyway: ik verwacht nog wat pakketjes (Illamasqua anyone?), en heb niet stilgezeten wat betreft shoppen, dus er is genoeg materiaal om het over te hebben. Ook wil ik meer vertellen over “kunst”projecten die ik voor school doe (en omdat ik het leuk vind natuurlijk!). Ook zal ik wel wat meer kortaf zijn, en vooral de foto’s laten spreken (ik heb de neiging om teveel te schrijven dus dat zal een goede oefening zijn).

 

Ik hoop ook nog eens mijn blogsale flink te updaten!

 

Love,
Inge

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>