Shoplog #005 Tilburg

Ik spreid lekker de berichten uit over de dagen, want variatie is natuurlijk ook fijn!
Dit shoplog is dan ook van een paar weken geleden. Ik was met mijn moeder lekker naar Tilburg te gaan om een middagje te shoppen.

 

 

Bij de Kruidvat vond ik een aantal waterproof eyeshadow pennen van GOSH in de opruiming, die zijn altijd leuk en de laatste tijd heb ik helemaal een tik met dit soort producten als basis voor looks. Verder kreeg ik van mijn moeder deze drie leuke oogschaduw palettes van de Douglas, ze waren nu naar €3,00 afgeprijsd! Echt een koopje. Ik kon dus ook niet kiezen en toen zei mijn moeder dat ik ze van haar kreeg. Kei lief! :)

 

Willen jullie nog swatches zien van de palettes? Ze gaan nu kennelijk uit het assortiment, maar bij andere Douglassen zag ik ze nog wel gewoon in het schap liggen zonder afprijzing.

 

Liefs,

Inge

Tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>