Shoplog #003 Kleve

Deze vakantie was ik gezellig een dagje met mijn ouders naar Kleve, Duitsland.
Ik vind het altijd leuk om te shoppen, en in het buitenland is dat zeker ook leuk!
Daar zijn net weer andere winkels en merken verkrijgbaar. Ik was niet echt van plan om veel te kopen en ik vind dat ik me zeer netjes in ingehouden heb :)

 

 

Bij de DM (een Duitse drogisterij) vond ik de nieuwe LE van Catrice, Cubacabana, waarvan ik twee leuke nagellakjes en 5 oogschaduwpigmenten van meenam. Verder vond ik bij een grote winkel met producten met kleine prijsjes een leuke bol katoendraad met pastel regenboog kleurtjes, super leuk en dat voor €1,43! Ik ga hier lekker armbandjes van knopen denk ik :)

 

Verder vond ik bij de Galleria deze potloden van Faberkastel, het zijn vier lekker felle neonkleuren en ze tekenen echt heel erg fijn! Die kon ik dan natuurlijk ook niet laten liggen.

 

Kleve is een leuk stadje, heel gezellig en zeker op een zonnige dag en als het druk is is het leuk om er rond te lopen. Het is niet ál te groot, en dus ook niet echt een shopwalhalla, maar het is zeker leuk om er eens rond te neuzen. Als je meer wilt kun je natuurlijk ook nog naar een ander stadje gaan op dezelfde dag :-)

 

Ben jij wel eens in Kleve geweest?

 

Liefs,

Inge

Tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Shoplog #003 Kleve

  1. Nicole says:

    leuke aankoopjes!
    die pigmenten vind ik erg mooi, helaas kan ik zelf totaal niet met losse pigmenten overweg, dus heb ze maar laten liggen..

    • Inge says:

      Ah, dat is jammer, het kost even oefenen en af en toe fall-out wegwerken maar eigenlijk vind ik het niet eens zo moeilijk. Je moet vooral opletten dat je niet teveel product op je kwast hebt zitten, anders zit het overal :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>