Blogsale!

 

Eindelijk kan ik dit item van mijn to do lijst schrappen: mijn blogsale verplaatsen en compleet vernieuwen.!

 

De oude blogsale klopte niet meer, er was al veel verkocht wat niet doorgestreept was (dit ging namelijk buiten mijn blog om). Verder heb ik mijn nagellak stash nogmaals uitgezocht, en ook een paar andere make-up producten toegevoegd.

 

Voor ieder wat wils voor zeer mooie prijzen!! En natuurlijk zit er bij elk pakketje iets extra’s :) (en dan heb ik het niet eens over de “extra’s” die ook op de blogsale pagina staan).

 

Prijzen variëren van €0.25 tot €10,00, en de merken varieëren van Catrice, Essence en P2 tot LimeCrime, Kiko Make Up Milano en Lancôme. Er staan dingen bij die nu nog in de winkel te koop zijn, maar met een hogere prijs, en ook dingen die uit het assortiment zijn gegaan of die uit het buitenland komen. Ik heb er niet voor gekozen om slechte producten weg te doen, maar juist producten die mijn kleur niet zijn of waarvan ik al dupes heb. Ik wil mijn stash wat bescheidener gaan maken dus wat ik niet gebruik moet eruit. Natuurlijk heb je altijd profijt van de prijs. Alles is goedkoper dan in de winkel, ook dingen die moeilijk te krijgen zijn of die nog helemaal nieuw zijn.

 

Dus, klik hierboven op de tab die leidt naar de pagina “Blogsale”, of op deze link.

 

E-mail me gerust als je nog vragen hebt, bv als je meer informatie wilt over een specifiek product :)

 

Hopelijk kun jij nog iets leuks vinden, ga gauw kijken en laat het me weten! :)

 

Liefs,
Inge

Review: L’Oreal Caresse Lipsticks

Een kleur voor iedereen, goede pigmentatie, romig, een luxe verpakking en een verzorgende werking. Wie wil er nu geen lipstick die voldoet aan al deze punten? Gelukkig bestaan ze!

 

Vandaag review ik namelijk 4 kleuren uit de L’Oreal Caresse lipstick lijn.

 

Review L'Oreal Caresse Lipstick

 

De lipsticks hebben een mooie verpakking, de huls is goudkleurig met en transparant plasticen laag erom heen, afgewerkt met een luxe aandoend gouden merkje met L’Oreal Paris erop.

Luxe maar modern, mooi en praktisch, deze lipstick heeft het allemaal!

 

Review L'Oreal Caresse Lipstick

 

De bovenkant van de lipsticks heeft een metallic kleurtje, ik denk dat het een poging was tot de kleurtint duidelijk maken, zoals je hier dus ziet zou ik dus 2 rood-tinten moeten hebben en 2 roze(magenta)-tinten.

 

Review L'Oreal Caresse Lipstick

 

De onderkant van de lipstick heeft een stickertje met de kleur erop. Niet alleen wordt de kleur nagebootst, ook de serie, nummer en naam van het kleurtje worden genoemd.

Ik heb 4 kleuren uit deze serie in mijn bezit, namelijk 06 Aphrodite Scarlet, 202 Impulsive Fuchsia, 301 Dating Coral en 401 Rebel Red.

 

Review L'Oreal Caresse Lipstick

Review L'Oreal Caresse Lipstick

Review L'Oreal Caresse Lipstick Swatches

 

Swatches van links naar rechts: 06 Aphrodite Scarlet, 202 Impulsive Fuchsia, 301 Dating Coral, 401 Rebel Red.

 

De swatches zen er goed uit, je kunt duidelijk merken dat de lipsticks soepel aanbrengen, ze zijn echt heel zacht en romig! Daarnaast geven ze ook goed kleur af op mijn huid, echter op de lippen vallen de kleuren natuurlijk weer anders uit gezien je lippen meer pigment bevatten. De pigmentatie is niet super knallend, ze zijn een beetje sheer en de look met deze lipsticks is dan ook meer ‘natuurlijk gekleurd’ dan knallend neon.

 

Al met al ben ik zeer te spreken over deze lipsticks, ze zijn erg fijn in gebruik en lijken erg op lippenbalsem alleen dan met een mooie kleur. Ik gebruik ze veel, vooral als ik even gauw lipstick op moet doen want door dat ze een beetje sheer zijn valt een slordigheid een stuk minder op dan met een goed dekkende felroze of rode lipstick. Zo kun je een lichte look creëren mét een beetje kleur. Zeker een paar van mijn favoriete producten!

 

Wat is jouw favoriete kleur?

 

Liefs,

Inge

Volg jij ArtByInora al?

Sinds ik mijn blogs heb samengevoegd, maar de oude blogs niet heb verwijderd, ben ik al hard bezig aan dit nieuwe blog, en aan de website, te bouwen.
Echter, waar doe ik het voor? Omdat ik wil delen natuurlijk! Ik vind het hartstikke leuk om te bloggen en met mijn website bezig te zijn, ook al gaat dit niet altijd heel erg goed (lees: soms geen post, en ik moet nog zoveel nieuwe dingen erop zetten!), maar het gaat natuurlijk stap voor stap, en elke stap is weer een stapje verder!

 

Vandaar ook dat ik een post wijd aan jullie, de lezers en bezoekers van mijn blog en website, en hoe jullie mij zouden kunnen helpen, en hoe ik jullie zou kunnen helpen natuurlijk!

 

Het zou namelijk een enorme boost zijn als jullie mijn blog en website zouden willen volgen, via bloglovin of facebook, maar het kan ook op andere profielen hoewel die persoonlijker zijn. Twitter gaat in ieder geval ook door als voor de website en het blog, en de persoon erachter, namelijk ik. Als ik wat volgers krijg, kan ik meer informatie verkrijgen, net zoals wanneer ik reacties krijg natuurlijk! Ik vind het echt super leuk als ik berichtjes krijg van iedereen behalve spambots! Zo kunnen jullie niet alleen van mij ‘leren’ via mijn blogposts, maar kan ik ook van júllie leren als ik weet wat jullie van alles vinden. Wat ook super handig is, is dat als je me volgt op meerdere plaatsen, je beter updates binnen krijgt en niet alleen beter door hebt wat er gaande is, maar ook mij beter kunnen leren kennen. Natuurlijk vind ik het zelfs nog leuker om jullie te leren kennen! Niet eens zo zeer als ‘lezer’, maar als medeblogger, mede interesse hebbende of puur gewoon medemens! Via social media gaat het contact sneller en soepeler, dat vind ik altijd fijn :) Natuurlijk is er ook nog altijd gewoon e-mail, dat is natuurlijk ook altijd een optie.

 

Dus, please please like, share, follow, volg, alles! :D Laat van je horen!

 

Vind de links via de sidebar aan de linkerkant van de pagina, of gewoon lekker door middel van de volgende links: Bloglovin / Facebook / Twitter / Youtube / Pinterest / Tumblr

 

Binnenkort komen er ook social media mogelijkheden per blogpost!

 

En natuurlijk, bij een mooi begin aantal volgers komt er een leuke winactie, en misschien wel meer!

 

En in de nabije toekomst ook een webshop én een nieuwe blogsale :) En ooit daarna, een nieuwsbrief ^_^

 

Liefs,
Inge

Nieuwe Lay-Out!

oude lay-out

 

Hoera! Het is zo ver! De nieuwe lay-out is online. Mijn vriend en ik hebben er hard aan gewerkt. Ik heb het ontwerp bedacht(heerlijk kliederen in photoshop!) en mijn vriend heeft hem in elkaar gezet (from scratch! Issie niet goed?!).

 

nieuwe lay-out

 

Het lijkt heel simpel maar helaas is dat niet de werkelijkheid haha. Het heeft mij heel erg lang gekost voordat ik de knoop had doorgehakt wat voor lay-out ik zou willen. Eigenlijk wilde ik voor een lay-out gaan inclusief een uitgebreide illustratie, maar die laat nog even op zich wachten. Volgende keer beter!

Verder heb ik gewoon een vrij moeilijke website om een lay-out voor te bedenken, ik heb zoveel verschillende dingen hier op! Een portfolio, een blog over verschillende onderwerpen, en er komt ook nog een webshop aan met zelfgemaakte sieraden.

Ook binnen die onderdelen is mijn website niet simpel, ik ben met zoveel verschillende dingen bezig! Het was bijvoorbeeld ook moeilijk omdat ik veel verschillende soorten sieraden maak, dus misschien vloekt het een wel bij de achtergrond, waar het andere er juist goed bij past. Die dingen heb ik echter even achter mij gelaten, dat zien we dan wel weer! Er kan nu eenmaal niet alles bij passen, of ik moet alles wit houden en dat vind ik weer saai. Gelukkig is er nu iets waar ik blij mee ben!

 

Ik ben ook zeker van plan om deze lay-out te gebruiken voor het ontwerpen van visitekaartjes, die wil ik al heel erg lang! Ze zullen voorlopig wel erg universeel zijn, maar misschien ga ik ook een keer aparte kaartjes maken voor mijn ‘kunst’, mijn blog en mijn webshop maar voorlopig blijft het lekker één pot nat haha.

 

Wat was er mis met de oude lay-out? Eigenlijk niet veel alleen ik was er een beetje op uit gekeken… Misschien komt er nog eens een lay-out changer waarin hij weer te vinden is, dan kun je zelf kiezen welke lay-out je mooier/beter/fijner vindt ;)

Na het samenvoegen van mijn blogs hier op de website, het aanpassen van mijn portfolio en een paar veelbelovende stappen naar de lancering van een eigen webshop was het tijd voor een frisse start! Heerlijk!

 

Natuurlijk is het mogelijk dat er hier en daar nog wat dingetjes zullen veranderen, maar de werking van de website en blog zullen er niet onder lijden. Zie je nog iets wat niet klopt, laat het weten! Dat kan ik zeker waarderen :)

 

Like the new lay-out? :)

 

Liefs,

Inge

 

Edit: Ik heb nu ook een hele mooie social media sidebar aan de linkerkant van de pagina! Klikderdeklik! ;) <3

What’s In My Bag?

Ik kwam een erg leuke winactie tegen van AfterGarlic in samenwerking met MissLipgloss -  als je een foto instuurt van je tas met inhoud, kun je een designerbag t.w.v. €750,- winnen. Daar doe ik dus graag aan mee! Het was ook nog eens een leuke gelegenheid om de what’s in your bag? tag te doen, dus bij deze!

Dit is de foto en bijbehorende tekst die ik heb ingestuurd:

 

inzending wedstrijd what's in my bag after garlic

 

Een lange trein of autoreis? Check. Verfrissinkje? Check. Even make-up bijwerken? Check. Sunproof? Check. Entertainment & Bezigheidstherapie? Check. Klaar om te gaan? Check! Met deze tas en inhoud ben ik altijd op alles voorbereid! Can’t stop me now! :D

 

Je kunt hem hier op de AfterGarlic website vinden. Ik zou het heel erg waarderen als jullie hem zouden willen liken! :)

 

inhoud van mijn tas close up

 

Maar, wat zit er nou in mijn tas? Ik zal meteen toevoegen dat dit wel de extreme versie van de inhoud van mijn tas is! Als ik zomaar ergens ben neem ik echt niet zoveel mee, en met iedere keer van huis, is de inhoud ook anders. Maar mocht ik nou echt een dag weg gaan, lang in de trein of auto zitten en dus tijd over hebben? Dan heb ik zeker deze spullen mee!

 

Vandaar dus ook de titel; ‘Ready For Anything!’ :)

 

Deze handtas gebruik ik bijna altijd, hij is licht en heel handig ingedeeld. Daarnaast heeft hij niet alleen een klep met drukknopen, maar ook een rits! Extra veilig dus. Er past ook nog eens heel erg veel in en hij hangt lekker aan mijn schouder.

Ik ben echter wel toe aan een leuk ander model, dus doe ik mee met de winactie ;) Deze tas komt trouwens van de Accessorize.

 

inhoud van mijn tas close up

 

De inhoud!

(poging tot logica; van links naar rechts, boven naar beneden)

- een blikje SHE energy drink tegen de dorst en voor een frisse energiestoot
- Kladblok van de Hema
- Etuitje van Essence met make-up voor touch-up’s (matterend poeder, kwast, eyeliner, wenkbrauwpotlood, mascara en concealer)
- Notitieboekje van de Albert Heijn waarin ik ideeën opschrijf voor mijn blog en website
- Agenda voor het nieuwe schooljaar van ‘Miss Blackbirdy’, een super leuke en lieve zwart-witte agenda met fijn papier waarop elke pen blijft zitten zonder af te geven. Leuk om lekker in te kleuren!
- Sanders puzzelboekje Binairo
- Rol schilderstape, want je bent kunststudent of niet! Deze rol heeft mij al meermalen geholpen onderweg met het repareren en/of dichtplakken van dingen :)
- Etuitje met al mijn pasjes en kortingskaarten, van Accessorize
- CD van The Magnetic Fields voor onderweg in de auto
- Studenten OV chipkaart in een oud hoesje wat super handig is!
- Zonnenbrildoosje van V&D met zonnenbril van de SIX
- Portemonnee van The Nighmare Before Christmas
- Kiehl’s handcrème “ultimate strenghts hand salve” voor droge en actieve handen
- Clinique roller deodorant
- Rituals Qi stress Relief Serum, deze ben ik aan het uitproberen voor als ik hoofdpijn heb (en dat heb ik vaak, ook onderweg dus), zou ontpannend moeten zijn.
- Etuitje in de vorm van een muis met tampons voor als het die tijd van de maand is
- Fietssleutel, deze zit standaard in mijn tas, anders sta ik de helft van de tijd bij mijn fiets zonder sleutel
- GSM in leuk en handig hoesje dat mijn moeder voor me heeft gemaakt
- The Body Shop desinfecterende handgel in sweet lemon, voor als je onderweg vieze handen krijgt
- Sportlife pakje kauwgoms
- Doosje met spiegeltje voor lipstick, zo blijft de huls van je lipstick onbekrast, gaat hij niet open in je tas en heb je altijd een spiegeltje bij de hand om snel je lippen bij te werken! Elke keer als ik weg ga stop ik hier de lipstick in die ik op dat moment op heb.
- L’Oreal Paris lipstick Universal Lip Glow, deze heb ik altijd bij me want hij past overal bij!
- Pillendoosje met 2 setjes van de medicijnen die ik slik en paracetamollen
- Handspiegeltje met stippeltjes
- Pakje zakdoeken
- MP3 speler in portemonnee van de Primark
- Huissleutels
- Doosje Tandenstokers
- Travelsize zonnenbrandcrème
- “Stay In” haarclipjes van Zenner met rubberen stukjes zodat ze in je haar blijven zitten!
- Parfum sample van Lady Million, zodat ik onderweg ook lekker ruik
- Sephora nagelriemolie pen
- Klein potje met Lemony Flutter van Lush
- Haarelastiekjes, fijne dunne zonder ijzertje van de H&M
- Setje pennen van de Kruidvat en een vulpen van de Hema
- Nagelvijl
- Veiligheidsspeld
- Zakmesje dat ik ooit van mijn vader kreeg, inclusief mini pincet, mesje, vijl, schroevendraaier, tandenstoker en schaartje!
- Lippenbalsem van The Body Shop

 

Soms gaan er ook andere dingen nog in mijn tas, bijvoorbeeld brood of een appel, een flesje water, een pakje koekjes (liga of sultana), zuurtjes, een usbstick, een kleine dummie en een setje kleurpotloodjes. Natuurlijk ga ik niet álles meesjouwen, meestal haal ik dan weer andere dingen uit mijn tas.

 

Neem jij veel spullen mee in je tas of houd je het heel basic?

 

Liefs,

Inge