Shoplog #006 Rommelmarkt

Afgelopen zondag was er een rommelmarkt in de Brabanthallen, Den Bosch. Het is voor mij 5 minuten fietsen dus ik ging er natuurlijk even langs!

 

Toen ik binnen was, had ik ineens zoiets van ‘Wat doe ik hier? Ik wil geen geld uitgeven!’, maar de toegang was al betaald dus ik ging toch even rondneuzen. En hoewel mijn buit niet groot is, ben ik er toch blij mee!

 

 

Deze twee oogschaduws van Teeez! zijn nieuw, en heb ik gekocht om er eyeliner van te maken :)

 

 

Met deze koperen ‘sleutelgaten’ ga ik sieraden maken!

 

 

En last but not least: Ik vond een kraam die allerlei make-up testers verkocht, van high end make-up. De meeste items vond ik óf niet zo interessant, of zagen er niet echt fatsoenlijk meer uit. Echter, dit juweeltje van Dior blonk mij tegemoet! De lipglossen waren nogal vies, die heb ik zo goed als het kan schoongemaakt maar ik ga ze denk ik sowieso niet gebruiken, ik houd niet zo van lipgloss en al helemaal niet als het in een oogschaduwpalette zit (kruimels!). De oogschaduws zijn nog vrijwel nieuw, er is misschien één keer licht overheen geveegd, maar zie hoe nieuw het relief er nog uit ziet! Ik ben heel blij met dit item :D (origineel kostte dit Dior palette €75,-)

 

Wat vinden jullie van mijn aankopen? Gaan jullie ook wel eens naar een rommelmarkt? Waar zoeken jullie dan naar? :)

 

Liefs,
Inge

Personal: Back To School

Het is weer eind augustus, tijd voor het nieuwe schooljaar!

 

Dit jaar start ik in het derde jaar Autonome Beeldende Kunst in Den Bosch. Oftewel, kunstacademie. Heerlijk vind ik het! Wel weer jammer is dat ik nu al lichtelijk in de stress zit, omdat ik er gewoon zoveel zin in heb, en er heel hard voor wil gaan werken maar mijn lichaam (en soms ook hoofd) werkt niet zo goed mee. Ik ben namelijk zoals sommigen misschien al hier en daar langs zagen komen, nogal snel moe. Ook heb ik veel last van pijnklachten. Helaas helaas. Maar ik heb er wel zin in, en ik ga vol goede en frisse moed en zin van start dit jaar. Mijn opleiding is niet zo streng, dus mocht ik het toch niet zo goed volhouden, zo’n volle week van half 10 tot 5 in mijn atelierwerken en lessen volgen en huiswerk doen etc, zal er wel weer iets te regelen zijn. Gelukkig maar :)

 

Maar goed, ik schrijf dit artikel niet om negatief te zijn. Integendeel zelfs! Ik heb een heerlijk nieuw plekje om te tekenen en schilderen en dingen te bouwen, en ben vandaag al lekker aan de gang gegaan. Het staat nu toch echt ingepland voor de nabije toekomst, om mijn portfolio hier op de website eens goed te gaan updaten met werk van het afgelopen jaar. En ook om lekker voor school te gaan bloggen!

 

Natuurlijk kan ik op het moment niets beloven wat betreft de regelmaat van blogposts, of de aard van deze artikelen de komende tijd. Ik moet echt weer wennen aan het schoolritme, en ga nu ook vroeg naar bed en kom natuurlijk ‘s middags bekaf thuis, waarna ik even moet bijkomen, op moet ruimen, moet koken, afwassen, ontspannen, eventueel nog huiswerk doen…. En nouja eerlijk gezegd heb ik dan niet zoveel puf meer om een review te schrijven of om hard aan mijn website en webshop te werken. Gelukkig heb ik een hele lieve vriend die altijd heel lief voor mij is en ook veel dingen voor mij probeert te doen. Helaas heeft hij dan weer niet zoveel kennis van make-up dus artikels voor mij tikken zit er niet in haha.

 

Dus, hierbij foto’s van mijn atelierplek in ons lokaal en een tekening waar ik vandaag aan ben begonnen…

 

 

Stay tuned!

 

Liefs,

Inge

Look: Violet With A Touch Of Gold

Vandaag een look met een kleur die ik niet zo vaak gebruik, paars. Ik vind paars met goud best mooi, en dus ging ik voor deze combinatie!

 

 

Gebruikte producten:
- BH Cosmetics 120 Color Palette 1st Edition
- NYC Big & Bold mascara 853 Extra Black
- Catrice Cosmetics Eye Brow Styler 030 Brow-n-eyed Peas
- MAC technakohl eyeliner Graphblack
- MAC eyebrow pencil Stud
- Catrice Cosmetics LE Coolibri Waterproof Eye Shadow Pen C01 Precious Nectar
- GOSH waterproof eyeshadow pen Love That Beige!
- GOSH waterproof eyeshadow pen Love That Violet!
- Bourjois Paris eyeliner 16h Liner Pinceau Gold Liquid Eyeliner
- Rimmel London Perfect Match Concealer 030 Classic Beige
- Too Faced Shadow Insurance