Blogsale!

 

Eindelijk kan ik dit item van mijn to do lijst schrappen: mijn blogsale verplaatsen en compleet vernieuwen.!

 

De oude blogsale klopte niet meer, er was al veel verkocht wat niet doorgestreept was (dit ging namelijk buiten mijn blog om). Verder heb ik mijn nagellak stash nogmaals uitgezocht, en ook een paar andere make-up producten toegevoegd.

 

Voor ieder wat wils voor zeer mooie prijzen!! En natuurlijk zit er bij elk pakketje iets extra’s :) (en dan heb ik het niet eens over de “extra’s” die ook op de blogsale pagina staan).

 

Prijzen variëren van €0.25 tot €10,00, en de merken varieëren van Catrice, Essence en P2 tot LimeCrime, Kiko Make Up Milano en Lancôme. Er staan dingen bij die nu nog in de winkel te koop zijn, maar met een hogere prijs, en ook dingen die uit het assortiment zijn gegaan of die uit het buitenland komen. Ik heb er niet voor gekozen om slechte producten weg te doen, maar juist producten die mijn kleur niet zijn of waarvan ik al dupes heb. Ik wil mijn stash wat bescheidener gaan maken dus wat ik niet gebruik moet eruit. Natuurlijk heb je altijd profijt van de prijs. Alles is goedkoper dan in de winkel, ook dingen die moeilijk te krijgen zijn of die nog helemaal nieuw zijn.

 

Dus, klik hierboven op de tab die leidt naar de pagina “Blogsale”, of op deze link.

 

E-mail me gerust als je nog vragen hebt, bv als je meer informatie wilt over een specifiek product :)

 

Hopelijk kun jij nog iets leuks vinden, ga gauw kijken en laat het me weten! :)

 

Liefs,
Inge